søndag den 5. april 2009

Planen 5. april - 15 april.

Efter vi kom hjem fra Inca trail har vi brugt 2 - 3 dage paa at slappe af. Vi har kigget lidt rundt i byen, bl.a. set Katedralen, og dens beromte sidste nadvern billed, samt shoppet lidt. Hostelet vi bor paa er ikke noget saerligt, vandet er dog varmt men der er ikke meget af det. men men,..
Planen for det sidste stykke tid i sydamerika lyder saadan: Mandag d. 6 april tager vi inka expressen til Puno. Turen er lidt dyre end med normale busser, men tilgengaeld stopper den ved en masse inkasites undervejs. Saa forhaabentlig bliver turen ikke saa lang. Fra Puna til Copacabana og lake titicaca, hvor vi skal besoege isla del sol, og maaske isla del "maane" :)
Efter lake titicaca tager vi mod nazca og ica. I Nazca skulle der vaere de beromte nazca-linier, men om de er et besoeg vaerd ved vi ikke helt endnu. Derefter Ica hvor en aktivitet som sandbording er populaert. Saa hvis alt gaar efter planen ankommer vi til Lima omkring d 13 - 14 April, og flyver derfra d. 15. Saa tid har vi ikke saa meget af.

0 kommentarer: