fredag den 6. februar 2009

Puerto Mandryn - El Calafate

Saa kom tiden til at tage videre. Vi bestemte os for at tage til El Calafate, selvom det var en lang tur og tiden var knap. Vi tog med bussen kl. 14 om eftermiddagen og ville ca. vaere der kl. 6 naeste morgen. Vi havde noget pasta til overs fra dage foer, som vi kogte og tog med som madpakke. I rigtig bagpacker aand gik vi til busstationen, mens solen bagte. Morten havde taget slippers paa, saa det var klart Mia der kom bedst fra start. Og som vi kender Morten tager han det ogsaa stille og roligt:) Det skal dog ogsaa siger at bussen var forsinket saa vi ventede i omkring en halv time ekstra. Som forventet var bussen forsinket derover saa vi var foerst i Rio Gallagos kl 8. Det var dog et held at bussen var forsinket da bussen til El Calafate foerst gik kl. 12. Saa vi ventede omkring 4 timer paa en meget lille busstation, hvor man IKKE maatte tage foedderne op paa pladserne saa det var umuligt at faa sovet lidt. Morten soed som han var, tog over til det naermste supermarkede og koebte lidt morgenmad, mens Mia blev og passede paa tingene. Da han kom tilbage blev der spist godt og det der ikke blev spist gav Mia straks til en omvandrende hund.
Vores foerste indtryk af El Calafate var at det mindede om en lille Alpeby. Her var utrolig flot, graesset var groent, som vi ikke var vant til, og dejlig varmt. Hostelet var ogsaa rigtig godt saa vi var utrolig imponeret over den lille turist by. Da vi kom ind paa vores vaerelse var det foerste Mia sagde: "ej hvor her lugter maerkelig". Da det var sagt vendte en dame sig om sagde:"Naa i er ogsaa fra Danmark, det kan godt vaere det er mine sko" det var saadan vi moedte vores foerste dansker:)
Dage efter gik turen til den store gletcher Perito Moreno. Det var en utrolig flot tur og vi fik lov til at gaa paa gletcheren. Da man stod og tog billeder, kunne man hoere nogle store brag fra gletcheren, mens der var en masse is der faldt af. Det er en oplevelse man ikke lige glemmer.

Da vi kom hjem var vi utrolig smadret saa vi lavede en hurtig pizza og lagde os eller ind os saa film. Da vi kom tilbage til vores vaerelse fandt vi ud af at tre halv voksne kvinder havde invaderet vaerelset. Vi blev derfor enige om(og isaer Morten) at det var mindre besvaerligt med 10 fyre. Ogsaa fordi der ikke er laas paa toilette:)

0 kommentarer: